Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-friesland.nl


  Helderzienden uit Friesland geven antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Nona-Yo
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Bedankt voor je legging. Kon veel dingen plaatsen. Ben benieuwd of we het kunnen zijn in de toekomst.




Ervaring van SSI met helderziende Nona-Yo   Ervaring van SSI met helderziende Nona-Yo   Ervaring van SSI geplaatst op 21 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Bedankt voor je mooie reading!
Heel helder en oprecht. Liefs xx




Ervaring van M met helderziende Nona-Yo   Ervaring van M met helderziende Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 25 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Ze is zon lieve en stoere sterke meid. Zet mij altijd weer even in mijn kracht. Kan echt heel goed invoelen en zaken benoemen die nog op je pad liggen. Dank Nona-Yo, koepel bouwen en spiegeltje ertussen en doei! Haha! Knuffel!! Xx




Ervaring van S. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van S. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van S. geplaatst op 24 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Nona yo is goed, heel goed! Ze draait niet erom heen en is eerlijk en oprecht. Daarnaast klopt het altijd wat ze zegt en is ze rustig en begripvol. Dankjewel!




Ervaring van I.  met helderziende Nona-Yo   Ervaring van I.  met helderziende Nona-Yo   Ervaring van I. geplaatst op 20 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Nona-Yo schakelt zooooo snel! Ik hoef niks te zeggen, volgens mij legt ze nog geen eens altijd kaarten uit. Daarbij geeft ze ook enorm goede tips om heel dicht bij jezelf te blijven. In je kracht te staan. Het is echt een powervrouw met humor, nuchterheid, eerlijkheid. Dankjewel Nona, ik ga onder mijn (roze) douche staan Tot volgende keer! Xx




Ervaring van S. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van S. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van S. geplaatst op 13 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve nona-yo, ik heb zon mooie Reading gehad van de week van jou. Je voelde meteen alles feilloos aan en ik herkende alles meteen. Je wist detail dingen te zeggen over de persoon die ik nog niet had verteld. Ik heb er alle vertrouwen dat je voorspellingen omtrent hem uitkomen. Jouw eerste twee kleinere voorspellingen omtrent mijn portemonnee is uitgekomen. Die is terug gevonden. En ook de voorspelling omtrent jouw second opinion van de collega van de lijn was ook spot on. Ik heb die benaderd en jullie zagen precies hetzelfde, in alle details ook! Ik kijk uit naar de tijd met A en ik ben dankbaar dat dat zich zo spoedig mogelijk mag manifesteren en uitkomen. Je bent een topper Nona, keep up the good work en je hebt er een vaste klant/collega bij. Veel liefs en dikke knuffel .




Ervaring van Sebas met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Sebas met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Sebas geplaatst op 22 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Ik heb voor het eerst met Nona-Yo gesproken en ben enorm verrast. Ze pakte gelijk de energie op en kon mijn ex-vriend feilloos beschrijven. Ook kon ze vertellen wat er voor nodig was. Ben echt heel blij met haar.Dankjewel.




Ervaring van S. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van S. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van S. geplaatst op 12 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Dank je wel, Nona Yo, voor je fantastische adviezen. Dankzij jouw advies hebben we een probleem op het werk op tijd en goed kunnen aanpakken. En je voorspellingen t.a.v een vriend van mij zijn ook uitgekomen.




Ervaring van Viv met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Viv met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Viv geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo. Je bent de beste! Je voorspelt zaken die ik helemaal niet voor ogen heb zoals een vakantie of een tijdje break in contact met iemand. Je bent begripvol en oordeelt niet. Ook dring je geen ongevraagd advies op en je geeft mooie en relevante informatie in een rap tempo. You are my sunshine!




Ervaring van Anoniem  met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Anoniem  met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo
we hebben elkaar meerdere keren gesproken je bleef bij je standpunt dat het goed zou komen en dat is ook gebeurt.
Dankjewel




Ervaring van e met helderziende Nona-Yo   Ervaring van e met helderziende Nona-Yo   Ervaring van e geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Nona alles wat je me hebt voorspeld in afgelopen maanden is uit gekomen kwa relatie en werk.




Ervaring van Gesprek opname met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Gesprek opname met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Gesprek opname geplaatst op 14 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve Nona
Blij met je, je bent een warm en lief persoon en je uitspraken kloppen met andere.
Lieve groetjes.
Yo




Ervaring van Yo met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Yo met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Yo geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Even iets recht zetten je ben geen 3 steren waard maar veel meer dan dat, wat je allemaal doe liefs e.




Ervaring van e met helderziende Nona-Yo   Ervaring van e met helderziende Nona-Yo   Ervaring van e geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo
Ik bel je zo vaak over rob je blijf zo positief en zo rust gevend en je blijf bij je staand punt . Mijn rots in de branding, Ik wil je van deze kant even zeggen hoe dankbaar ik je bent en hoe speciaal je bent, liefs E




Ervaring van e met helderziende Nona-Yo   Ervaring van e met helderziende Nona-Yo   Ervaring van e geplaatst op 29 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Sorry ik viel weg. Heel erg bedankt voor het gesprek.
Ik hoop veranderingen vanuit S.
Ik hou je op de hoogte.

Liefs amalia.




Ervaring van Amalia  met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Amalia  met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Amalia geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo, je voorspelling dat het weerzien met mijn kennis voorspoedig zou verlopen is uitgekomen. Het was geweldig om elkaar weer te zien!




Ervaring van Viv met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Viv met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Viv geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve Nona Yo, je bent een meerwaarde op deze lijn. Je bent een aangename lieve vrouw. Je zag zowel het verleden, het heden als de toekomst. Je reading was volledig juist. Wow jij bent ontzettend goed.
xx Hannah




Ervaring van Hannah met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Hannah met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Hannah geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Hoi nona-yo, wat ben jij toch een topper! Ik bel jou heel vaak en veel. En wauw.. jouw voorspellingen komen altijd uit! Altijd praat ik zo fijn met jou. Over verschillende dingen. Liefde, werk en heel veel meer, maar jij zit er nooit naast. Deze dame is zeker de moeite waard. Betrouwbaar, lief en warm, kortom een echte aanrader!
Liefs s




Ervaring van Suzanne  met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Suzanne  met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Suzanne geplaatst op 28 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Goedenavond.
Heel erg bedankt voor het gesprek.
Ik probeer er vertrouwen in te houden dat S bijdraait en weer terug naar me komt.
Liefs amalia x




Ervaring van Amalia  met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Amalia  met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Amalia geplaatst op 27 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  lieve Nona-Yo,
Ik heb je nu een paar keer gesproken en ik wil je bedanken voor je steun, vertrouwen en zeker je eerlijkheid en je duidelijke uitleg en je geduld. Zeker als ik het moeilijk heb. Je blijf zeker bij je standpunt. Maar ik hou je op de hoogte hoe dit afloop. Je bent een heel mooi persoon. liefs E




Ervaring van e met helderziende Nona-Yo   Ervaring van e met helderziende Nona-Yo   Ervaring van e geplaatst op 25 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Dank je wel Nona-Yo voor al de gesprekken. Met veel geduld sta je mij altijd te woord. En wat een wending vanavond he? Jeetje... Op naar meerdere ontmoetingen. Ik ben wel voorzichtig blij. Ik houd je op de hoogte x.




Ervaring van Happy Girl met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Happy Girl met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Happy Girl geplaatst op 29 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Ik belde jou laat in de nacht ivm liefde over D. Wat ben je snel en accuraat, je hebt ook n lieve stem en je bent zeer vriendelijk. Ik ga er zeker van genieten zoals je zei en ik bel je zeer zeker terug want je bent het waard en ik heb vertrouwen in jou.
Dank je wel met vriendelijke en warme grtz.




Ervaring van Annick met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Annick met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Annick geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve nona.
Je voorspellingen van vorige jaar komen allemaal uit. Super bedankt topper.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve Nona Yo, dankjewel voor alle hulp, geduld en je stelt mij altijd gerust. Groetjes, M.




Ervaring van M met helderziende Nona-Yo   Ervaring van M met helderziende Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Dank je voor de fijne reading. Je hebt mij gerust gesteld. Liefs M.




Ervaring van M met helderziende Nona-Yo   Ervaring van M met helderziende Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Dank je wel Nona. ik voel me echt een stuk kalmer. Fijn gesprek. Ik bel je zeker weer snel.




Ervaring van J. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van J. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van J. geplaatst op 16 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Sorry Nona Yo mijn beltegoed was op. Bedankt voor de reading en ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Sinti met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Sinti met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Sinti geplaatst op 11 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Nona-Yo geeft heel snel een hele accurate reading. Altijd fijn om even met haar te spreken. Ziet de dingen heel helder en weet ze duidelijk te benoemen.




Ervaring van M met helderziende Nona-Yo   Ervaring van M met helderziende Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 10 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Wow, wat een superfijn gesprek heb ik met je gehad.
Een vlotte en ervaren dame met een ijzersterk intuitie.
Hele heldere en to the point advies en denkt zelfs met je mee. Nona-yo ook leg je uit wat je doet wanneer er stiltes vallen. Super bedankt voor je advies. En tot gauw.




Ervaring van Aminata met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Aminata met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Aminata geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  NY voelt dingen supergoed aan. ik probeer je zeker nog te bellen. Bedankt voor alles.

Veel liefs,Judith.




Ervaring van Judith met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Judith met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Judith geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Hey Nona,
Dankjewel voor je top reading.
Alles wat je zei is binnen 1 dag uitgekomen.
Je bent een topper. Ik zal je zeker vaker bellen.
Lieve mensen, deze vrouw is puur, zuiver en oprecht. Ze is een echte aanrader.
Tot snel, liefs Suzanne .




Ervaring van Suzanne met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Suzanne met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Suzanne geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Wowww wat een supermedium. In minder dan een minuut weet ze de kern van het verhaal te zeggen.
Bedankt Nona-yo.




Ervaring van Kat met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Kat met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Kat geplaatst op 27 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Wowww wat een supermedium. In minder dan een minuut weet ze de kern van het verhaal te zeggen.
Bedankt Nona-yo.




Ervaring van Kat met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Kat met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Kat geplaatst op 27 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Bedankt voor je reading en je rustige aanpak, dit had ik even nodig. Nu afwachten nr de voorspellingen ivm met herstel van ons huwelijk. Maar jou terug bellen doe ik zeker.

Bedankt.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Spijtig dat men krediet op was, je klonk zo vertrouwt om mee te praten. Je kon mijn situatie zo goed schetsen dus ik hoop dat de voorspellingen ook uitkomen. Veel liefs.




Ervaring van Jiska met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Jiska met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Jiska geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-friesland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden