Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-friesland.nl


  Helderzienden uit Friesland geven antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sophia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Je bent een super lieve vrouw je bent echt de beste en bedankt voor de super lieve boodschappen je bent echt de beste dankje wel




Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 14 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  En opnieuw zat uw pendel goed! Je zag contact voor deze week en ja hoor er is vandaag contact geweest. Je kreeg het weer heel goed door. Ik
Bel je nog om alles te vertellen. Lieve groet. Je weet wel wie ik ben.




Ervaring van Bloem met helderziende Sophia   Ervaring van Bloem met helderziende Sophia   Ervaring van Bloem geplaatst op 4 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Sophia, je gaat me nog zeker horen.
Helemaal omdat je zo helder kan kijken.
Bedankt, Meine.




Ervaring van Meine met helderziende Sophia   Ervaring van Meine met helderziende Sophia   Ervaring van Meine geplaatst op 2 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Lieve Sophia, dank je wel voor het mooie gesprek met mijn overleden vader en symbool van de kersen. Veel liefs Kelly




Ervaring van Kelly met helderziende Sophia   Ervaring van Kelly met helderziende Sophia   Ervaring van Kelly geplaatst op 27 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hoi hoi
Je bent de beste hier. Dankjewel voor de goeie dingen, spreek je snel.




Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 24 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hey lieve schat!
Bedankt weer voor je mooie kaartlegging!
Heb nu al een aantal keer ervaren, dat alles wat jij doorkrijgt, ook daadwerkelijk uitkomt!
Zo ook ons laatste gesprek, alles is gegaan zoals jij voorspelde.
Vanochtend jou weer ff gebeld om te zeggen dat je weer gelijk hebt gehad!
Je bent echt een schat, en raad iedereen jou aan, die het toch eng vind om een medium te bellen, jij bent zorgzaam en brengt alles heel liefdevol.
Bedankt lieverd!
Tot gauw xxx




Ervaring van Kiss the cook met helderziende Sophia   Ervaring van Kiss the cook met helderziende Sophia   Ervaring van Kiss the cook geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Bedankt voor alle steun de afgelopen dagen.

Je bent de beste voor mij.
Je opent mijn ogen voor de waarheid. Dank voor alles,




Ervaring van Jeniffer met helderziende Sophia   Ervaring van Jeniffer met helderziende Sophia   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Sophia is een heel lieve vrouw . Ze is snel en krijgt veel informatie door in korte tijd . Er zijn al vorige voorspellingen van haar uitgekomen en ook haar pendel zit meestal juist .
Ze is ook super meelevend en probeert op alle vragen antwoord te verkrijgen .
Na een consult met haar voel ik me altijd beter en sta ik leer in mijn kracht . Bedankt lieve Sophia .
Van mij krijg je alle sterren van de hemel .
Lieve groetjes Vlinder .




Ervaring van Vlinder  met helderziende Sophia   Ervaring van Vlinder  met helderziende Sophia   Ervaring van Vlinder geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  U bent fantastisch. Alles is uitgekomen.




Ervaring van Monique met helderziende Sophia   Ervaring van Monique met helderziende Sophia   Ervaring van Monique geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hoi Sophia,
Bedankt je bent de beste op deze lijn. Dankjewel ik hou jou op de hoogte, tot snel je bent een lieve vrouw.
Bedankt .




Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Goedemiddag.
U vandaag voor de eerste keer gesproken. Het was een heel fijn gesprek. Ik kom zeker bij u terug.




Ervaring van Amalia met helderziende Sophia   Ervaring van Amalia met helderziende Sophia   Ervaring van Amalia geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Toch al een aantal zaken uitgekomen in de situatie. Sophia is een hele lieve en eerlijk. Bedankt voor je inzicht lieve Sophia. Ik houd je op de hoogte.




Ervaring van Ano met helderziende Sophia   Ervaring van Ano met helderziende Sophia   Ervaring van Ano geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hoi Sophia
Dankje wel jij bent beste en verbinding viel weg .
Ik spreek je gauw weer.
.




Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hallo Sophia

Op 17 december had ik een heel fijn gesprek met u.
U gaf mij aan dat ik met een half jaar zou gaan verhuizen en het is ongelooflijk maar ik heb een huis toegewezen gekregen. 24 mei krijg ik de sleutel en in juni trek ik erin. Dit wilde ik hier graag even aan u vermelden. Top medium.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Wat een schat van een mens. Heel lief en spontaan.
Meteen de eerste kaart was raak, en kon alles plaatsen.
Mooie vooruitzichten met dingen wat diep in mij speelt, maar die zij niet kon weten.
Dit was mijn eerste gesprek met haar, maar ga haar zeker nog een bellen.




Ervaring van M met helderziende Sophia   Ervaring van M met helderziende Sophia   Ervaring van M geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Ik wil u bedanken om mij te steunen en raad te geven.
Het is gegaan zoals je zei. Top.




Ervaring van Me met helderziende Sophia   Ervaring van Me met helderziende Sophia   Ervaring van Me geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Bijzonder hoe jouw voorspellingen uitkomen. Je had een paar maanden geleden voorspeld dat er een verschuiving in mijn werk plaats zou vinden, terwijl ik het leuk vind wat ik nu doe. Nu blijkt dat het om een promotie ging. Heel erg gaaf dat het zo werkt en dus ook uitkomt. Dank je wel.




Ervaring van Marjolein met helderziende Sophia   Ervaring van Marjolein met helderziende Sophia   Ervaring van Marjolein geplaatst op 3 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Favoriete Medium waarvan voorspellingen me steeds maar blijven verwonderen. Ze komen uit ook ter waarschuwing in situaties en om je verder te helpen in blokkades.
Herkent mijn stem altijd zoals zonet en altijd gezellige gesprekken met Sophia, voor 100 procent een aanrader. Gr C.




Ervaring van C met helderziende Sophia   Ervaring van C met helderziende Sophia   Ervaring van C geplaatst op 26 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Sophia, je readings zijn geweldig. ben super gelukkig. Sharda.




Ervaring van Sharda met helderziende Sophia   Ervaring van Sharda met helderziende Sophia   Ervaring van Sharda geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hoi Sophia
Ik heb je nu net gesproken bedankt voor de informatie je bent een super goed medium bel jou volgende keer weer bedankt.




Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Sophia heeft mij al vaker dingen voorspeld die dan ook daadwerkelijk uitkomen meestal komt het de volgende dagen al uit. Ik vindt haar geweldig goed en ook super lief. Dankjewel lieve Sophia. Ik bel je gauw terug want de verbinding viel net weg. Groetjes K.




Ervaring van Karima met helderziende Sophia   Ervaring van Karima met helderziende Sophia   Ervaring van Karima geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Yes, jouw voorspelling is uitgekomen wat betreft vast werk. Goed gezien Sophie.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Dankjewel Sophia je bevestigd dat alles me verbinding viel weg en kan ook ff niet bellen dankjewel net de tips ga ik zeker mee werken ook met die pendel dankjewel bel je snel.




Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hoi Sophia
Ik laat jou weten dat 1 voorstelling wat je zei is uit gekomen we krijgen het huis ben er echt heel erg blij mee je bent echt een goeie lieve aardige vrouw en medium echt dankjewel.




Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 10 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Wat een fijne reading heb je gegeven. Over mijn business, ja hoeveel bevestiging moet ik nog krijgen? Ik leg vaak ook kaarten en dat zijn geweldige boodschappen en als die jij hebt gegeven. Enne over die ene vrouw die mij ontkracht . klaar. Dikke punt. Ik ben je echt dankbaar voor.
Tot de volgende keer.




Ervaring van Ingrid met helderziende Sophia   Ervaring van Ingrid met helderziende Sophia   Ervaring van Ingrid geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Dankjewel Sophia. Ik heb de rechtszaak gewonnen. U had gelijk. U bent een heel lieve zuivere medium. Vandaag nog contact. Ik durf nu weer naar de toekomst te kijken met mijn kindjes en m'n lieve partner.




Ervaring van Ilona met helderziende Sophia   Ervaring van Ilona met helderziende Sophia   Ervaring van Ilona geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hoi Sophia
De verbinding viel weg kan nu ook niet meer bellen maar dankje wel voor de informatie en de tips en als we weten dat we het huis krijgen dan laat ik jou dat weten dankje wel .




Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hoi lieve Sophia
Je bent een lieve rustige vrouw die altijd gelijk heeft en die ook altijd goed helpt met alle vragen die je hebt en je kan altijd met je lachen en wat je in je kaarten ziet klopt ook allemaal en wat je als tip geeft ga ik zeker wat mee doen voor met alles en vooral met de dieren als de dingen uit komen en en als het me gelukt is die tip die je gaf dan ga ik je zeker bellen en laten weten.




Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Zo zalig om te zeggen dat je weer gelijk had. Ik ben idd shiftleader geworden. Hopelijk komt de rest ook uit
.




Ervaring van Sonia met helderziende Sophia   Ervaring van Sonia met helderziende Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Een heel betrokken medium die zich gauw zaken herinnert en daar de feedback op ook benut. Ik heb aangegeven dat ik blij ben met mediums als zij maar ook met haar collega's omdat ze onvoorstelbaar veel doen in het helpen om mensen terug in hun kracht te zetten. Dank u wel lieve Sophia.




Ervaring van J met helderziende Sophia   Ervaring van J met helderziende Sophia   Ervaring van J geplaatst op 13 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Dag Sophia, jouw kaartjes kloppen altijd, je kan zien hoe een situatie eruit ziet zonder jou iets te zeggen. Dat is zeer knap van jou. Dank je wel voor alles en vooral ook voor je eerlijkheid. Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Dank je wel Sophia. Je hebt gelijk gehad voor wat betreft mijn werk en je hebt aangegeven over de nieuwe partner. Je bent snel en accuraat ben benieuwd hoor ik hou je op de hoogte. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Je had gelijk met het werk, ben de opleiding begonnen. Verbinding verbrak. Bedankt allesinds je bent top.




Ervaring van Sonia met helderziende Sophia   Ervaring van Sonia met helderziende Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Superblij dat je voorspelling is uitgekomen heel knap van je. Ik hou je uiteraard op de hoogte dus tot snel weer. Knuffeltje die ene twee namen.




Ervaring van 2namen met helderziende Sophia   Ervaring van 2namen met helderziende Sophia   Ervaring van 2namen geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hoi Sophia,

Je kaarten zijn altijd heel kloppend. Het komt bij mij ook altijd allemaal uit in de nabije toekomst. Tot gauw. Groetjes D.




Ervaring van D met helderziende Sophia   Ervaring van D met helderziende Sophia   Ervaring van D geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-friesland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden